Verenigingen

De Wandel Challenge in Dieren, Rheden en Velp

Foto: Sportbedrijf Rheden

RHEDEN – In de gemeente Rheden organiseren verschillende zorgprofessionals samen met beweegcoaches van Sportbedrijf Rheden de ‘Wandel Challenge’. Onder begeleiding van zorgprofessionals wordt 20 weken lang in groepsverband gewandeld. Op deze manier wordt in kleine stappen aan de conditie en gezondheid gewerkt.

Aan het eind van deze Wandel Challenge kan iedereen meedoen aan de Nationale Diabetes Challenge in Amsterdam. Heb je interesse om deel te nemen? Kijk hieronder wanneer er in jouw dorp wordt gewandeld en meld je aan:

Dieren:
Locatie: start vanaf Lomar Sportvilla, Admiraal Helfrichlaan 89 a, Dieren.
Tijd: elke maandag van 18.30 tot 19.30 uur
Informatiebijeenkomst: maandag 23 april om 19.00 uur
Wandelingen: elke maandag van 7 mei t/m 24 september
Contactpersoon: Maikel Hevel via: Maikel.Hevel@sportbedrijfarnhem.nl

Rheden:
Organisatie: Huisartsenpraktijk G.M. Bekkering
Locatie: start vanaf parkeerplaats aan de Mr. B. van Leeuwenplein, Rheden
Tijd: elke donderdag van 9.00 tot 10.00 uur
Wandelingen: elke donderdag van 19 april t/m 27 september
Contactpersoon: Anja Willems: willemspoh@bekkeringrheden.nl

Velp:
Organisatie: Gezondheidscentrum EenPlus
Locatie: start vanaf Gezondheidscentrum EenPlus, Rozendaalselaan 34, Velp
Tijd: elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur of elke woensdag van 18.30 tot 19.30 uur
Wandelingen: elke dinsdag en woensdag 17 april t/m 26 september
Contactgegevens: info@eenplus.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten