Streeknieuws

Snelweg A348 bij Velp een weekendje dicht

Foto: Studio Rheden

VELP – De snelweg A348 bij Velp gaat dit weekend dicht. Er wordt een nieuw laagje asfalt gelegd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf zaterdag om 17.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur. Het weekend van zaterdag 21 april vanaf 17.00 uur tot maandagochtend 23 april 05.00 uur is een reserveweekend als de werkzaamheden uitlopen.

Het gaat om het stuk snelweg vanaf het Velperbroekcircuit tot aan de afslag Velp ter hoogte van de provinciale weg N785. Vanuit Dieren blijft de weg wel open.

Het verkeer wordt omgeleid via de Rivierweg (N338) bij Lathum en Doesburg. Industrieterrein De Beemd blijft bereikbaar via Velp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten