Verenigingen

Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

Foto: Martin de Jongh

Rheden – Als u 65+ inwoner bent van Rheden of Rozendaal, dan kunt u zich als ervaren verkeersdeelnemer gratis laten bijspijkeren over de laatste verkeersregels. In 2 bijeenkomsten praten gecertificeerde voorlichters de deelnemers bij over alle verkeersregels die in de loop der jaren zijn veranderd.

De cursus wordt aangeboden door de gemeenten Rheden en Rozendaal, Veilig Verkeer Nederland en COSBO.

Daarnaast bieden de gemeenten alle deelnemers van de cursus voor € 10 een individuele praktijkrit aan in uw eigen auto. De cursus is op 19 april en 7 juni van 10 tot 12 uur in Rheden. Er is geen examen aan verbonden. Aanmelden per email naar steunpuntoost@vvn.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten