Verenigingen

IVN-tuin Rheden zoekt medewerkers

Foto: Jannie de Jong

RHEDEN – De IVN-tuin Rheden is op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor de maandagochtenden zoekt IVN mensen met groene vingers. Ook is IVN op zoek naar iemand met technische aanleg voor het onderhoud van het tuinmateriaal, de gereedschappen en het tuinmeubilair.

Op de maandagochtenden tussen 09:00 en 12:00 uur wordt er in de tuin gewerkt. De meeste van de 29 medewerkers hebben of alleen of met 1 of 2 anderen het beheer over een perceel met een specifiek thema. Niet alle percelen zijn bezet, bijvoorbeeld dat van de eetbare wilde planten en dat van de keukenkruiden.

De IVN-tuin ligt aan de Schietbergseweg in Rheden. Belangstellenden kunnen contact opnemen via www.ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten