Verenigingen

Studio26 viert 10-jarig bestaan vooropleiding dans Masterclass

Foto: Studio26

VELP – De vooropleiding dans Masterclass van Studio26 in Velp bestaat 10 jaar. Masterclass is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde jonge dansers. Het jubileum wordt groots gevierd met een jubileumvoorstelling op 22 april door en voor leerlingen en oud-Masterclassleerlingen.

Tijdens de voorstelling van het 10-jarig bestaan wordt er teruggekeken op de afgelopen 10 jaar. Dansen worden afgewisseld met oude foto’s en videofragmenten.

Meer informatie over Masterclass is te vinden op de website van Studio26.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten