Streeknieuws

Delen van Velp en Rheden werden wakker zonder stroom

Foto: Pixabay

RHEDEN – Delen van Rheden en Velp werden zondagochtend wakker zonder stroom. Enkele honderden huishoudens en bedrijven zaten sinds 06.00 uur zonder elektriciteit.

De getroffen straten liggen in de postcodegebieden 6881, 6883 en 6991. In eerste instantie dacht netbeheerder Liander de storing voor 09.00 uur op te lossen, maar uiteindelijk had iedereen rond 11.00 uur weer stroom.

Over de oorzaak van de stroomstoring is niets bekend.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten