Ondernemers netwerken donderdag in Hotel de Roskam

Foto: Pixabay

RHEDEN – In Hotel de Roskam in Rheden kunnen op donderdag 26 april tussen 9 en 11 uur alle ondernemers (groot en klein) uit de gemeenten Rheden en Rozendaal komen netwerken.

Dit houdt in dat ondernemers onder het genot van een kop koffie of thee andere ondernemende mensen kunnen ontmoeten.

Heb je Open Coffee nog nooit bezocht als ondernemer of wil je ‘iets’ voor jezelf te beginnen, maar weet je niet waar te beginnen? Ga dan op 26 oktober langs in Hotel de Roskam. Aanmelden is niet verplicht. Meer informatie staat op Oc-velp.nl

De speciale gast van april zijn de makers van de app ZmoolTool: Andrew Groeneveld en Mark Snijders. Andrew en Mark kennen elkaar uit de journalistiek. De twee Velpenaren waren hoofdredacteur van een publieke omroep; Andrew van RTV Noord-Holland, Mark van Omroep Gelderland. Ze zijn nu zelfstandig ondernemer en brachten onlangs samen een nieuwe app op de markt: ZmoolTool.