Verenigingen

Boekpresentatie ‘Fietsen zonder banden’ bij Boekhandel Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN  – Schrijver en kunstschilder Frederik de Vos is zaterdag 5 mei, van 15.00 tot 16.00 uur, te gast in de Boekhandel Dieren. Op Bevrijdingsdag komt hij vertellen over zijn opmerkelijke debuut ‘Fietsen zonder banden’, waarin hij op 88-jarige leeftijd zijn herinneringen aan de oorlog optekende.

Herinneringen van een jongen uit een gewoon gezin die tijdens de oorlog een gewoon jongensleven wil leiden. Maar in een tijd waarin niets gewoon is, is een jongensleven dat ook niet. De Vos beschrijft alledaagse en zware gebeurtenissen en voorzag het boek met kleurrijke illustraties.

Kijk voor meer informatie op www.frederikdevos.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten