Streeknieuws

Edybrug bij Spankeren is gesloopt

Foto: Martin de Jongh

SPANKEREN – De Edybrug ter hoogte van de Kanaalweg bij Spankeren is gesloopt. Begin april werd er begonnen met de sloop en na een paar weken is de brug uit de jaren zeventig verdwenen.

Er wordt nu begonnen met de aanleg van een nieuwe brug. Die wordt breder en er komen verkeerslichten. Auto’s en vrachtwagens worden tijdelijk omgeleid via de Kanaalweg-rotonde Imboslaan en de Van Rensselaerweg. De fietsdoorsteek naar de Van Rensselaerweg wordt tijdelijk geschikt gemaakt voor auto’s en vrachtwagens.

Fietsers en voetgangers van en naar Spankeren worden tijdelijk omgeleid via de Spankerensebrug. De werkzaamheden zijn naar verwachting in augustus klaar.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten