Streeknieuws

Wat moet er in het coalitieakkoord in Rheden?

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – De Rhedense politieke partijen VVD, PvdA, CDA, D66 en ChristenUnie zitten aan de onderhandelingstafel om tot een coalitie te komen en zij willen weten wat de inwoners belangrijk vinden.

In een filmpje op Facebook vragen Ronald Haverkamp van de VVD en Gea Hofstede van de PvdA) inwoners om tips voor het coalitieakkoord. In zo’n akkoord komt te staan wat de partijen de komende vier jaar gaan doen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Alle partijen in de gemeenteraad hadden aangegeven dat zij de inbreng van de inwoners belangrijk vinden en daarom doen de onderhandelende partijen nu een oproep om tips te geven. De tips kunnen worden doorgegeven via e-mail, Facebook en per post.

Als de vijf partijen tot een akkoord komen dan kunnen zij een nieuw college van burgemeester en wethouders vormen. Formateur Niels Joosten onderhandelt met de partijen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten