Verenigingen

Schaakgrootmeester geeft simultaan in Het Rhedens

Foto: archief Martin de Jongh

DIEREN – De Apeldoornse grootmeester Roeland Pruijssers geeft donderdag (26 april) vanaf 13.30 uur een simultaan aan leerlingen en leraren van het Rhedens College in Dieren. De simultaan wordt georganiseerd door het Condigne Open NK Schaken.

Het Condigne Open NK Schaken wordt deze zomer voor de veertigste maal gehouden in Sporthal en Grand Cafe Theothorne in Dieren en voor de vijftigste maal in de gemeente Rheden.

Meer informatie over het 50e toernooi is te vinden op de website: www.schaken.nl/onk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten