Streeknieuws

Wethouders in Rozendaal kunnen aan de slag

Gemeentehuis Rozendaal. Foto: Martin de Jongh

ROZENDAAL – Het nieuwe college van burgemeester en wethouders van Rozendaal is dinsdagavond tijdens een speciale raadsvergadering op het gemeentehuis geïnstalleerd.

De partijen Rosendael ’74 en PAK Rozendaal wisten vorige week tot een coalitieakkoord te komen. Voor de komende vier jaar zijn er twee speerpunten: zelfstandigheid en duurzaamheid.

De partijen leveren allebei een wethouder. Lijsttrekker Marieke Albricht is namens Rosendael ’74 de wethouder. Zij heeft onder meer financiën, openbare werken en ruimtelijke ordening in haar portefeuille.

PAK Rozendaal schoof Anton Logemann als wethouder na voren. Hij was de afgelopen vier jaar ook al wethouder. In zijn portefeuille zitten onder meer het sociale domein en energietransitie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten