Verenigingen

OERRR organiseert natuurdag Leer Overleven

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – OERRR organiseert binnenkort een ‘Natuurdag Leer Overleven’. Kinderen zijn samen met de ouders op zondag 29 april welkom op de Natuurdag ‘Leer Overleven’ bij bezoekerscentrumVeluwezoom. Er kan worden gestart tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

De Natuurdag is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar met hun ouders / begeleiders. Deelname kost 6 euro voor leden en kinderen van OERRR en 9 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten of bij de balie van het bezoekerscentrum.

Kun jij overleven in de natuur? Stel je voor: je bent verdwaald in het bos. Weet jij dan waar je kunt overnachten? Kun je een goede hut bouwen? En wat kun je eigenlijk eten uit de natuur als je honger krijgt? En hoe maak je een vuur om je eten te kunnen bereiden? En ook belangrijk: hoe vind je de weg terug naar huis? Ontdek het allemaal tijdens de Natuurdag ‘Leer Overleven’.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten