Verenigingen

Ontdekkingstocht voor kinderen op landgoed Rosendael

Foto: Ton Rothengatter / Landgoed Rosendael

ROZENDAAL – Woensdagmiddag is een prima dag om er met de (klein)kinderen op uit te gaan. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt jong en oud woensdag (2 mei) mee op avontuur door het parkbos van landgoed Rosendael, met een rijk plant- en dierleven.

Onderweg vertelt de boswachter allerlei natuurweetjes en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten.

De wandeling, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, start om 14.00 uur bij kasteel Rosendael. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten