Streeknieuws

Bejaarde vrouw in Velp voor 1400 euro opgelicht door slotenmaker

Foto: Omroep Gelderland

VELP – Een vrouw uit Velp van ver in de 80 is dinsdagavond opgelicht door een man die zich voordeed als slotenmaker. Ze is ruim 1400 euro kwijt.

Volgens wijkagent Jan Strijk heeft de vrouw, die alleen woont, zich blijkbaar laten verleiden om een slot te laten vervangen. Vervolgens werd ze getrakteerd op een gepeperde nota. ‘Meer dan schandalig’, zegt Strijk.

De slotenmaker maakt gebruik van een oranje bus zonder opschrift. Op de nota staat MM Slotenservice. ‘Ga niet in zee met dit bedrijf’, waarschuwt de wijkagent.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten