Workshop: Hoe beheer ik al mijn wachtwoorden?

Foto: Pixabay

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom geeft op woensdag 23 mei (Bibliotheek Dieren) of op maandag 28 mei (Bibliotheek Velp) een workshop met de titel Help! Hoe beheer ik al mijn wachtwoorden.

De workshop waarin het programma LastPass wordt uitgelegd duurt 2 uur en begint om 10.00 uur. Deelname aan de workshop kost maar 15,00 euro incl. koffie/thee. Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Veluwezoom.

Je weet dat je bij ieder online account een veilig wachtwoord moet kiezen. En dat je voor ieder account een éigen wachtwoord moet maken. Dat maakt dat het vrijwel niet mogelijk om al die wachtwoorden te onthouden… En een spiekbriefje of -boekje naast je computer leggen, is niet veilig. Gelukkig bestaat er een handig én gratis programma waarin je al je wachtwoorden veilig kunt bewaren en organiseren: LastPass. In dit programma maak je online een account aan waarmee je jouw wachtwoorden altijd kunt benaderen via een hoofdwachtwoord.