Stichting Rhevak viert 50-jarig bestaan met kinderen

Foto: Kindervakantiebouwdorp Rhevak Rheden

RHEDEN – Stichting Rhevak zet zich deze zomer weer in voor de kinderen uit Rheden, Velp, de Steeg, Ellecom en omgeving. Rhevak, het kinderbouwdorp voor kinderen bestaat deze zomer 50 jaar. Daarom reist Rhevak dit jaar met de kinderen terug naar de (thema) oertijd.

Stein de Haan, voorzitter Stichting Rhevak: ‘In de zomer van 2018 bouwen we al voor de vijftigste keer aan de hand van het thema hutten van hout met kinderen. De kinderen hebben tijdens deze week zoveel plezier, iets waar we erg trots op zijn.’

Komende zomer is Rhevak van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 10 augustus  te vinden bij de Kanovijver in Rheden. Het lustrumjaar wordt op vrijdag extra feestelijk afgesloten met onder andere het Rhevakvuur, een show en een veiling. Inschrijven kan op www.rhevak.nl.