Verenigingen

IVN excursie: Zwerftocht bruikbare natuur

Foto: Jannie de Jong

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt op zondag 6 mei een excursie in het natuurgebied nabij De Steeg. De start is om 14:00 uur bij de parkeerplaats van Attent aan de hoofdstraat 8 in De Steeg.

Tijdens de wandeling laten de gidsen zien welke bruikbare materialen er in de natuur voor het oprapen liggen en wat je daar allemaal mee kunt doen. Deze middag is geschikt voor jong en oud en iedereen die benieuwd is welke leuke dingen je allemaal kan doen met materiaal dat zo in de natuur te vinden is.

Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten