Verenigingen

Wandeling door Rozendaal

Foto: Natuurmonumenten

ROZENDAAL – Oudheidkundige Kring organiseert binnenkort een wandeling langs het erfgoed aan het poëziepad van de oudheidkundige kring in Rozendaal.

De wandeling op zondag 6 mei staat dit jaar helemaal in het teken van 200 jaar gemeente Rozendaal. Deze wandeling van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal start om 13.30 uur bij de Heerenkerk aan de Kerklaan in Rozendaal.

De gidsen bij deze wandeling zijn Fernand Schakenraad, Helga en Tjerk van Dijk. De wandeling is gratis voor leden van de Oudheidkundige Kring. Andere wandelaars betalen 2 euro.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten