Streeknieuws

Eindelijk! Arnhemsestraatweg in Velp is weer open

Foto: Studio Rheden

VELP – De Arnhemsestraatweg is sinds woensdagmiddag weer open. De weg is opnieuw ingericht en er ligt nieuw asfalt. Bij de Nordlaan en de Daalhuizerweg is een rotonde aangelegd.

De weg zat al sinds januari tussen de Ommerhofselaan en de Nordlaan / Daalhuizerweg dicht. Ondernemers in het centrum van Velp klaagden steen en been dat klanten daardoor wegbleven. Ook voor automobilisten en fietsers was het even zoeken.

De omleidingen zijn nog lang niet voorbij. Nu wordt begonnen met de herinrichting van de Daalhuizerweg en daarna met de Nordlaan. Ook het deel van de Arnhemsestraatweg in de richting van Arnhem wordt nog aangepakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten