Streeknieuws

Kindje gewond na aanrijding in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Een spelend kindje is woensdagmiddag op de Brinkweg in Rheden aangereden door een auto.

Het slachtoffertje is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de auto is hevig ontdaan. Zij  werd opgevangen in een naastgelegen boerderij.

De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten