Streeknieuws

Jonge brandweermannen in actie in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – De Jeugdbrandweer Rheden mocht dit jaar de landelijke jeugdbrandweerwedstrijden houden. Op de gemeentewerf in Velp en bij Kinderopvang Boeiend streden jongeren voor een plekje in de halve finale.

Aan de wedstrijden deden zo’n 160 jongeren van 12 tot en met 18 jaar van zo’n 24 brandweerkorpsen mee. Zij werden beoordeeld op onder meer het redden van slachtoffers, maar ook op samenwerking en veiligheid.

Anton Slofstra, directeur Brandweer Gelderland-Midden, en Jan Hendrik Klein Molekamp, de burgemeester van Rozendaal, overhandigden de winnaars hun prijs en ticket voor de halve finale. Deze wordt in Oudewater op 16 juni en in Lelystad op 9 juli gehouden.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten