Streeknieuws

Het is nu officieel: dit is het nieuwe college van B&W van Rheden

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Het nieuwe college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden is woensdagavond geïnstalleerd. Dat gebeurde op het gemeentehuis in De Steeg tijdens een speciale raadsvergadering.

De wethouders zijn Ronald Haverkamp van de VVD, Marc Budel van het CDA, Gea Hofstede van de PvdA en Dorus Klomberg van D66. De ChristenUnie levert geen wethouder. Marc Budel is een nieuw gezicht in de Rhedense politiek.

De VVD kwam bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart als grootste partij uit de bus. De partij ging van vier naar vijf zetels en mocht daarom het voortouw nemen om een nieuwe coalitie te vormen. Vorige week werd duidelijk dat VVD, PvdA, CDA, D66 en ChristenUnie tot een akkoord waren gekomen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Dit zijn de vier wethouders en de burgemeester

Wethouder Ronald Haverkamp van de VVD. Foto: Martin de Jongh

Wethouder Marc Budel van het CDA. Foto: Martin de Jongh

Wethouder Gea Hofstede van de PvdA. Foto: Martin de Jongh

Wethouder Dorus Klomberg van D66. Foto: Martin de Jongh

Burgemeester Carol van Eert van de PvdA. Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten