Verenigingen

Kunst, Theater, culinair en Muziek op Pinksterfestival in Brummen

Foto: Sjef Verhoeven / Jutberg

BRUMMEN – Wie zich verveelt tijdens Pinksteren kan naar Brummen. Daar vindt het Pinksterfestival plaats. Dat betekent weer diverse cabaretiers, muzikanten, fietstochten, shantykoren, talrijke kraampjes, kunst, dans en theater.

De 25ste editie van het festival in het hart van Brummen duurt van zaterdag 19 mei tot en met maandag 21 mei.

Op tweede Pinksterdag treden bij Café Concordia van 14.30 tot 18.00 uur ook diverse bands op. In de avond draait een plaatselijke dj. Kijk voor meer info op Pinksterfestivalbrummen.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten