Verenigingen

Begin juni Avondvierdaagse in Velp

Foto: Avondvierdaagse Rheden

VELP – Dit jaar organiseert wandelvereniging w.s.v. Steeds Voorwaarts samen met de carnavalsvereniging de Blaospiepkes voor de laatste keer de avondvierdaagse. Deze wordt gehouden van 5 tot en met 8 juni. De deelnemers kunnen 5 of 10 km lopen.

De start is vanaf het ‘Akkertje’, bij de speeltuin in de Doctor van de Feltzlaan in Velp, er kan vanaf 18.00 uur gestart worden. Op vrijdag is de intocht vanaf de Van spaenallee, daar vandaan gaan de deelnemers met muziek naar de finish in de Dr van de Feltzlaan.

De kosten zijn bij voorinschrijving 5,50 euro inclusief een medaille.  Inschrijven kan bij President Kennedylaan 127 in Velp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten