Streeknieuws

Faillissement dreigt voor Thomassen Machining in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Thomassen Machining in Rheden gaat deze week waarschijnlijk failliet. Het bedrijf is op zoek naar een koper. Komt die er voor vrijdag niet, gaat de producent van behuizingen van gasturbines failliet.

Het bedrijf ligt op dit moment stil. De medewerkers, dat zijn er zo’n veertig, ontvangen geen salaris meer.

Thomassen Machining wordt naar eigen zeggen slachtoffer van de energietransitie. Daarbij wordt gestreefd om van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energiebronnen zoals zonne-, en windenergie over te stappen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten