Verenigingen

Zoomfestival 2018 in Rheden en Rozendaal

Foto: Zoom festival

RHEDEN – Het Zoom Kamermuziekfestival vindt dit jaar plaats van 30 mei tot en met 3 juni 2018 op en rond de Veluwezoom.

Van woensdag tot en met zondag geven de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun (internationale) gasten, onder wie de pianist Simon Crawford-Philips, kamermuziekconcerten op diverse locaties in Rheden, Rozendaal en Doesburg.

Ook dit jaar is er weer een feestelijke serie fietsrouteconcerten. Ontdek op 3 juni de Veluwezoom op de fiets en luister onderweg naar prachtige optredens. Het programma is beschikbaar op www.zoomfestival.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten