Verenigingen

Zomerfair op 9 en 10 juni in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – In het weekend van 9 en 10 juni vindt de jaarlijkse zomerfair van de Kerk van Rozendaal aan de Kerklaan plaats. Twee dagen lang tussen 10.00 en 17.00 uur is de kerk omgebouwd tot een boekenmarkt annex expositieruimte.

De tuin staat dan vol met kraampjes waar o.a. keramiek, jams, plantjes, sieraden en shawls te koop zijn. Tegen het eind van de middag van zowel de zaterdag als de zondag treedt de Rozendaalse Kapel op.

Ter gelegenheid van de viering van 200 jaar gemeente Rozendaal is er in de tuin een podium gebouwd, waarop de jeugd van Rozendaal en omstreken zijn muzikale kan laat horen. Op zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur vinden hier optredens plaats en, bij voldoende belangstelling, ook op de zaterdagmiddag.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten