Verenigingen

Lenterondjes bij Geldersch Landschap & Kasteelen

Foto: Dies Goorman

ROZENDAAL- Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 27 mei voor het eerst de Lenterondjes. Er zijn drie nieuwe wandelingen uitgezet om te genieten van de lente. Zondag vertrekken de wandelingen, van drieënhalf, elf en zestien kilometer lang vanaf Kasteel Rosendael in Rozendaal.

De korte route is ideaal om te wandelen met kinderen. De langere routes gaan door het afwisselende landschap rondom Kasteel Rosendael en door Nationaal Park Veluwezoom van Natuurmonumenten.

Deelname aan de Lenterondjes kost 5 euro per persoon, kinderen tot en met 17 jaar mogen gratis mee. Starten kan vanaf 10.00 uur. Tickets zijn te bestellen bij Anwb.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten