Verenigingen

Rhedens Fanfare Corps geeft concert op jaarmarkt in Rheden

Foto: Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Na het slagwerkspektakel van vorige maand geeft het orkest van het Rhedens Fanfare Corps nu haar jaarlijkse Voorjaarsconcert op zondag 27 mei. Dit wordt gehouden tijdens de jaarmarkt in de Groenestraat nabij de kruising met de Veerweg/Arnhemseweg. 

Het concert begint om 13:00 uur en zal ruim een uur duren, het orkest staat onder leiding van Harry van Bruggen.

Het wordt een concert met voor elk wat wils, onder andere de volgende stukken zullen worden gespeeld: Eres Tu (bekend van het songfestival) – Ode aan het Nederlied – Brilliant Beatles – Blues Factory en Mag ik dan bij jou.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten