Verenigingen

Anjercollecte van 27 mei tot 3 juni in Rozendaal

Foto: Pixabay

ROZENDAAL -In de laatste week van mei komen leden van de Koninklijk Rosendaalsche Kapel met een oranje collectebus langs om te collecteren voor de jaarlijkse Anjercollecte van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren ze bijzondere initiatieven en talent. Jaarlijks worden er meer dan 3.500 projecten ondersteund.

De Koninklijk Rosendaalsche Kapel ontvangt uit het Anjerfonds subsidie voor de aanschaf van instrumenten en voor het organiseren van grote evenementen. Ook andere culturele en natuur organisaties in Rozendaal kunnen een beroep doen op het Anjerfonds.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten