Verenigingen

Foto-expositie in de Oranjerie Middachten

Foto: Kasteel Middachten

DE STEEG – In de Oranjerie is een foto-expositie te bewonderen die aansluit bij de zomerexpositie ‘Bestemming Middachten toen en nu’ met als thema reizen. Uit de collectie zijn bijzondere foto’s opgedoken, zodat men een indruk krijgt in het leven van toen.

Men kan een blik werpen op de rijtuigen in het koetshuis. Ook wordt een documentaire over het tegenwoordige landgoedbedrijf getoond. Deze expositie is vanaf 1 juni tijdens de openstellingstijden van de tuin te bezichtigen in het kleine koetshuis op het plankier.

In het kasteel wordt ook aandacht besteed aan de zomerexpositie. Zo kunt u diverse persoonlijke bezittingen van de vroegere bewoners van het kasteel bekijken.  Kijk voor meer info op www.middachten.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten