Streeknieuws

Gewijzigde openingstijden Sociaal Meldpunt Velp/Rozendaal

Foto: Pixabay

VELP – Inwoners van Velp en Rozendaal kunnen met vragen over diverse onderwerpen terecht bij het Sociaal Meldpunt in Velp. Onlangs is het meldpunt in Velp verhuisd van Den Heuvel naar de President Kennedylaan 106 in Velp. En met ingang van 5 juni wijzigen ook de openingstijden.

De consulenten van het meldpunt zijn dan voor vragen beschikbaar op dinsdag en donderdag van 8.30 tot 12.00 uur. Het meldpunt bevindt zich op de 2e etage.

Inwoners kunnen met vragen over welzijn, zorg, wonen, werk en inkomen, opvoeden en opgroeien terecht bij het sociaal meldpunt in Velp. In de gemeente Rheden zijn ook meldpunten in Dieren (Ericaplein 5a) en in De Steeg (Hoofdstraat 3).

Voor het aanvragen en afhalen van reisdocumenten, aktes, uittreksels en voor het aangeven van geboorte kunnen inwoners terecht bij het gemeentelijke servicepunt aan De Overtuin 6 in Velp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten