Verenigingen

Muziekverenging Excelsior viert 125 jaar bestaan

Foto: Mick Stomp

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior staat bekend als de oudste fanfare in de gemeente Rheden. Omdat het is opgericht in 1893 bestaat het bijna 125 jaar. En dat gaat de muziekvereniging vieren van donderdag 31 mei tot en met zondag 3 juni.

Het feest in 2018 staat nu al vast. Het jubileum wordt gevierd op 31 mei  in de feesttent in Ellecom op het dorpsplein met het  jubileumconcert “You’ll never walk alone”.

Excelsior is een muziekvereniging die samen op straat muziek maakt. Het orkest speelt diverse soorten muziek waaronder veel bekende meezingers. Ook het jeugdorkest laat enkele stukken horen. Het dweilorkest dat ook dit jaar een jubileum viert zal ook enkele stukken spelen.  Zondag 3 juni is de receptie van 13:00 tot 16:00, bij de feesttent, op het dorpsplein.  Kijk voor meer info op Muziekvereniging-excelsior.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten