Verenigingen

IVN excursie: Bloemen en beestjes op Larenstein

Foto: Studio Rheden

VELP – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt maandag (4 juni) een excursie in de tuinen van Hogeschool Van Hall / Larenstein. De start is om 09.30 op de parkeerplaats van de Hogeschool aan de Larensteinselaan in Velp.

De bloemen in de tuinen van Hogeschool Van Hall / Larenstein zullen ook dit jaar weer met hun nectar allerlei insecten lokken die op ‘kroegentocht’ zijn. Op hun beurt trekken die insecten weer de nodige insecteneters.

Tijdens de excursie wordt ook gezocht naar de pyamawants, de weekschildkever, de bladroller, het elzenhaantje, vlinders, juffertjes en libellen. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten