Streeknieuws

Traverse Dieren vanuit de lucht, tunnelbak gaat bijna open

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Het verkeer moet nog twee weken geduld hebben en dan gaat de lange tunnelbak bij het station in Dieren open. Vanuit de lucht is goed te zien dat de tunnelbak bijna klaar is. Het is één van de belangrijkste onderdelen van Traverse Dieren om de doorstroming van het verkeer in Dieren te verbeteren.

De eerste auto’s mogen vanaf zaterdag 16 juni door de tunnelbak rijden, maar op zondag 10 juni krijgt iedereen de kans om door de tunnelbak te lopen tijdens een open dag. Ook de nieuwe parkeergarage kan dan bezichtigd worden.

Tussen 10.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers  vanaf Het Rhedens aan de Doesburgsedijk in Dieren beginnen aan een route door de tunnelbak en de nieuwe garage. De provincie roept nadrukkelijk iedereen op om met de fiets, lopend, met de bus of trein te komen.

Hieronder zie je het resultaat van de werkzaamheden bij het station van Dieren.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten