Streeknieuws

Ruim 2000 mensen doen mee aan 42e Vael Ouwe toerfietstocht

Foto: Gazelle Dieren

DIEREN – Onder de best denkbare weersomstandigheden hebben ruim 2000 enthousiaste deelnemers zaterdag de 42e Vael Ouwe toertocht verreden.

Al voor 7 uur vertrokken de eerste deelnemers voor hun tocht van 160km over de zuid-oost Veluwe.

Rond 8 uur was het een drukte van belang met deelnemers aan de 100km en vlak daarna verschenen de deelnemers van de 50km aan de start. Deze kortste tocht mag zich in een toenemende belangstelling verheugen.

Ook wielrenster Marianne Vos was bij de start aanwezig.

Bij terugkeer in Dieren spraken veel deelnemers hun waardering uit over de fraaie tocht en de uitstekende verzorging onderweg.

Organiserende vereniging RTC de Veluwerijders kijkt dan ook met grote tevredenheid terug op deze geslaagde Vael Ouwe.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten