Veel animo voor jubileumeditie Posbank Cross-Duathlon

Foto: Renée Tijdink / Posbankloop

VELP – De jubileumeditie van de Posbank Cross-Duathlon is dit jaar op zaterdag 29 september. De aanmeldingen gaan voortvarend en met nog ruim 3 maanden voor de boeg is de deelnemerslimiet reeds in zicht. Wie dit jaar wil meedoen dient zich snel in te schrijven.

De organisatie verwacht dat de limiet in de loop van aankomende week zal worden behaald. Indien de limiet is bereikt, stopt de inschrijving. Deelnemers kunnen zich nu nog aanmelden voor de Posbank Cross-Duathlon via de website www.posbankcrossduathlon.nl.

De Posbank Cross-Duathlon is een offroad multisport-evenement bestaande uit hardlopen – mountainbiken – hardlopen.

De pittige ‘Lange afstand’, ook wel bekend als de Koninginnen afstand, bestaat uit 7km hardlopen, 21km mountainbiken en 3km hardlopen. De ‘Korte afstand’ bestaat uit 4,5km hardlopen, 10km mountainbiken en 2km hardlopen.