Verenigingen

Avondwandeling door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Natuurmonumenten organiseert vrijdagavond (15 juni) van 19.30 tot 22.00 uur een avondwandeling met een gids door Nationaal Park Veluwezoom om te ontdekken welk dier zijn sporen waar achterlaat.

De gids brengt de bezoekers in Nationaal Park Veluwezoom naar plekjes waar wilde zwijnen komen maar ook een edelhert, ree, das of vos. Kosten voor deelname voor volwassenen zijn 7,00 voor leden en 10,00 voor niet-leden.

Er is vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden ook een OERRR speuren naar Wild voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten