Verenigingen

Cabaret in de Dierense wijngaard

Druivenoogst Domein Hof te Dieren. Foto: Facebook Domein Hof te Dieren.

DIEREN – Theater RhederArt presenteert deze zomer drie middagvoorstellingen op een bijzondere locatie: de wijngaard Domein Hof te Dieren. In de Salon du Vin van de wijngaard van Youp en Riet Cretier in Dieren treedt om te beginnen cabaretier Pepijn Schoneveld op.

Op zondag 24 juni speelt Pepijn Schoneveld zijn derde solovoorstelling ‘Stante pede’. De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te bestellen via www.rhederart.nl.

Hij was in 2012 finalist tijdens het Leids Cabaret Festival met zijn voorstelling ‘Reuf’. Verder speelde en speelt hij (gast)rollen in films en televisieseries, waaronder ‘Feuten’,‘Spangas’, ‘Dokter Deen’ en ‘Moordvrouw’.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten