Verenigingen

Voorstelling Magisch Oz bij Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

ROZENDAAL – Rhedelijk Cultureel organiseert in samenwerking met WIK Rheden met een cast van bijna 70 spelers, zangers en dansers de voorstelling ‘Een Magisch Oz’ in Openluchttheater De Pinkenberg. Daar wordt het verhaal over de tovenaar van Oz in een nieuw jasje gestoken.

Tijdens de voorstelling wordt het publiek meegenomen door de vier bijzondere figuren Dorothy, Leeuw, Vogelverschrikker en Tinnenman. Zij wandelen het pad af op zoek naar de tovenaar van Oz. Wie en wat ze allemaal tegenkomen onderweg?

De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten. De cast van 70 deelnemers werkt samen met een professionele band en drie professionele acteurs. De mensen die de meer dan 100 bijzondere figuren willen ontmoeten kunnen eens een kijkje nemen op de website van Rhedelijk Cultureel.

De voorstelling is op 29 en/of 30 juni om 19.30 uur in het Openluchttheater De Pinkenberg. Online kost een kaartje 8,00. Aan de kassa 10,00. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar de voorstelling.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten