Streeknieuws

Dronken automobilist veroorzaakt ravage op Larensteinselaan in Velp

Foto: Twitter / @r_huls

VELP – Een automobilist heeft zondagochtend een ravage veroorzaakt op de Larensteinselaan in Velp. De bestuurder was volgens de politie onder invloed van alcohol.

Op de Larensteinselaan heeft de automobilist twee geparkeerde auto’s geramd. De schade aan alle drie de auto’s is enorm.

De hulpdiensten waren iets na 07.00 uur opgeroepen. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten