Verenigingen

Turkse muziek in de Serre van Rozendaal

Foto: Erik Kool

ROZENDAAL – Murset Yavuz en Tuncay Arslan zullen op woensdagochtend 20 juni traditionele Turkse muziek spelen in de Serre van Rozendaal. Ze wonen in Arnhem en Nijmegen en spelen op de saz en bendir. Ze zingen moderne tot 400 jaar oude traditionele Turkse liedjes.

“We proberen betekenissen en gevoelens van onze liedjes via de muziek naar anderstalige culturen over te brengen. Onze liedjes gaat over liefde, natuur, filosofie, melancholie , de wens……”

Zoals elke woensdag is de Serre aan de Kerklaan 15 geopend voor ontmoeting en koffie van 10.00 tot 12.30 uur. Het optreden van Murset en Tuncay begint om 10.30 uur. De toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten