Verenigingen

Eerbetoon aan Rhedense veteranen op Veteranendag

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – In verband met de Nederlandse Veteranendag ontvangt burgemeester Carol van Eert op vrijdag 22 juni veteranen die wonen in de gemeente Rheden. De Veteranendag is een eerbetoon aan Nederlandse veteranen die zich hebben ingezet in dienst van de vrede.

Tijdens de bijeenkomst vanaf 14,30 uur in het gemeentehuis in De Steeg spreekt de burgemeester zijn waardering uit voor het werk van de Rhedense veteranen.

De gemeente Rheden kent bijna 290 veteranen die allemaal een uitnodiging hebben ontvangen voor een ontmoeting op het gemeentehuis.

Zij zijn rechtstreeks betrokken geweest bij oorlogshandelingen of vredesmissies. Niet alleen in de Tweede Wereldoorlog, Korea en Indië maar ook in Libanon, Cambodja, het voormalig Joegoslavië, Irak of Afghanistan en Nieuw Guinea.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten