Streeknieuws

Door landelijke staking streekvervoer maandag geen bussen

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Het stads- en streekvervoer gaat vanaf maandag 25 juni in het hele land voor onbepaalde tijd plat. De treinen van Nederlandse Spoorwegen rijden wel. Aanleiding voor de staking is een aanhoudend cao-conflict.

Dit maakte FNV Streekvervoer dinsdagochtend bekend. Volgens FNV Streekvervoer was er geen andere uitweg, aangezien eerdere gesprekken op niets zijn uitgelopen.

Werknemers willen onder andere een vermindering van de werkdruk, een loonsverhoging en een (plas)pauze.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten