Streeknieuws

Even geen stroom in Rheden, Velp en Rozendaal

Foto: Pixabay

VELP – In de gemeenten Rheden en Rozendaal was dinsdagmiddag de stroom uitgevallen.

Onder meer Rozendaal, Velp, Rheden en een deel van Arnhem waren getroffen door de stroomstoring. Het ging om de postcodegebieden 6824, 6825, 6826, 6881, 6891, 6991 en 6994.

De stroomstoring begon iets na 13.30 uur en was na zo’n twintig minuten alweer opgelost. Over de oorzaak van de stroomstoring is niets bekendgemaakt.

 

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten