Verenigingen

Jazz op de camping in Laag-Soeren

Foto: Pixabay

Laag-Soeren – Liefhebbers van jazz kunnen zaterdag (23 juni) hun hart ophalen in Laag-Soeren. Jazzband Ben Martin geeft vanaf 16.00  uur op camping Boszicht een gratis concert. De band speelt toegankelijke jazz, maar ook aanverwante genres komen aan bod, zoals latin en fusion.

De band, ontstaan in muziekschool Musica Allegra in Dieren, heeft leden uit Dieren en omgeving. Ben Martin telt vijf saxofonisten en een ritmesectie van vier man.

Zangeres Sarah Monkau en de band wordt geleid door docent Miguel Martinez van de Dierense muziekschool. Camping Boszicht ligt aan de Priesnitzlaan 4 in Laag-Soeren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten