Verenigingen

Korte parkwandeling op landgoed Rosendael

Foto: Ton Rothengatter

ROZENDAAL – Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert voor iedereen mooie wandelingen. Voor jong en oud, maar ook voor mensen die niet zo ver willen of kunnen lopen. Op zondag 24 juni neemt de boswachter wandelaars mee naar park Rosendael voor een korte wandeling.

In rustig tempo neemt hij de deelnemers mee langs de vele bezienswaardigheden, waaronder de wereldberoemde bedriegertjes. Daarnaast komen ook de bijzondere bomen, het parkbeheer en landschappelijke aspecten aan bod.

De start is om 14.00 uur bij de ingang van kasteel Rosendael. Deelname is 5 euro. Reserveren niet nodig. KIjk voor meer info op www.glk.nl/evenementen.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten