Verenigingen

Excursie in de omgeving van kasteel Middachten

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt op maandag 2 juli een excursie in De Steeg in de omgeving van kasteel Middachten. De start is om 09.30 uur op de parkeerplaats bij Landgoed Middachten.

Dit is een wandeling in het overgangsgebied van de uiterwaarden en de stuwwallen. De IVN gidsen vertellen niet alleen over de interessante en afwisselende natuur maar ook over bijzondere gebeurtenissen die zich hier in het verleden hebben afgespeeld. Na afloop is er koffie in de Orangerie van Middachten (toegang vrij).

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten