Verenigingen

Zomerconcerten op Middachten

Foto: Pixabay

DE STEEG – Op alle zondagen in juli vanaf 11.30 uur klinkt er vanuit het openluchttheater van Middachten muziek van allerlei soort. Telkens treedt een ander muziekgezelschap op en zijn er diverse muziekstijlen te beluisteren.

Op 1 juli treed de Four Stream New Orleans jazzband op. Op 8 juli Joris Linssen & Caramba en op 15 juli Lavina Meijer met eem gastoptreden van De Steegse zusjes Sarah en Merle van der Lijke. Op 22 juli Eric Vloeimans en op 29 juli Spinvis.

De concerten worden georganiseerd door de Rhedense Stichting voor Kunst en Cultuur ‘RiQQ´. De concerten beginnen alle zondagen in juli om 11.30 uur.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten